در صحبتی که با جناب آقای مسعود گروسی، بنیان گذار مبل گروسی در خصوص شروع به کار و راه اندازی مجموعه مبل گروسی داشتیم این طور بیان داشتند:
آقای مسعود گروسی در نمایشگاه بین المللی مبل تهران
پدرم به واسطه من اقدام به راه اندازی کارگاه نجاری کرد، از نظر من این کار یک شغل پدری به حساب می آید.
پیش از این موضوع، از شانزده سالگی در منطقه شمران نو در شغل منبت کاری فعالیت کرده بودم و با سایر بخش های تولید مبلمان از جمله رویه کوبی نیز آشنا شدم.
همینطور البته عموهایم نیز سابقه ای بیش از یک دهه در شغل نجاری و تولید مبلمان داشتند.
در سال ۱۳۷۷ یک سال کارآموز منبت کاری بودم و ماهیانه حدود ۳۰ هزار تومان حقوق می گرفتم.
کارگاه منبت کاری در خیابان سراج
تصمیم گرفتم تا اولین مدل مبل خودم را تولید کنم و پیش از راه اندازی اولین کارگاه یکسال طول کشید تا بتوانم قالب مبل را اصطلاحا در بیاورم و به دلیل امکاناتی که در آن زمان بود، این یک کار بسیار سخت و پر هزینه و زمان بَر به حساب می آمد.
بالاخره در سال ۱۳۷۷ کارگاه منبت کاری خودم را در خیابان سراج تهران راه اندازی کردم و به این صورت که نجاری کار را برون سپاری می کردم و منبت کاری نهایی را خودم به همراه یک کارگر انجام میدادیم و خروجی کار، مبل های مجسمه ای بود.
نجاری ۶۰ متری در تهرانپارس
با اجاره یک نجاری شصت متری در تهرانپارس با یک کارگر کارم را به نوعی گسترش دادم و خودم هم کار منبت کاری که در آن استاد شده بودم را انجام می دادم، البته در این زمان کار نجاری مبل را هم کاملا یاد گرفته بودم.
در همین کارگاه کوچک در تهرانپارس تهران در امر نجاری نیز حرفه ای شدم و به همان شکل سال قبل به تولید مبل های مجسمه ای پرداختم و تولیداتم را به فروشندگانی در یافت آباد میفروختم.
در پایان سال ۱۳۷۸ اولین خروجی های کارم ۵ سرویس کامل مبلمان مجسمه ای بود و یکی از مدل ها به نام مبل فرشته ای نیز البته به سرانجام نرسید و دلیل آن نداشتن تجربه کافی در امر نجاری مبل بود.
سال ۱۳۸۲ در منطقه اتحاد تهران پارس
در سال های ۱۳۸۰ تا ۸۲ به منطقه صنعتی اتحاد تهران پارس رفتم و دو سال و اندی در یک کارگاه بودم و کارم را بیش از پیش گسترش دادم. یک کارگاه ۱۲۰ متری راه اندازی کردم و تعداد متخصصین بیشتری استخدام کردم.
در این دوره محصولاتم را به فروشندگان مبلمان بازار مبل یافت آباد و دلاوران از جمله :
- آقای رسولی در بازار مبل دلاوران
- مبل خلیلی تبریز
- مبل پایتخت یافت آباد (آقای عباسی که رئیس فعلی اتحادیه مبلمان تهران هست)
- آقای افشین بشیری (مبل علی یافت آباد، پاساژ نگارستان)
- مبل اردشیر قربانی (آن زمان در بازار مبل شماره یک یافت آباد)
می فروختم و هنوز خودم امکان تاسیس فروشگاه مبلمان را نداشتم.
قیمت هر دست کلاف خام مبل (بدون رنگ و پارچه) بین ۳ تا ۴ میلیون تومان بود.
کارگاه نجاری و منبت کاری خیابان زمرد
از سال ۱۳۸۲ تا ۸۵ یک کارگاه بزرگ تر در خیابان زمرد تهران بر پا کردم و این نقطه اولین گسترش اصلی کسب و کار مبل گروسی بود که در آن ۱۲ نفر را استخدام کردم.
کارگاهی با متراژ ۲۲۰ متر مربع که با تعداد نفراتی که اضافه کرده بودیم تولید را بالا بردیم و مدل های مبل هخامنشی نیز در آن زمان بیشتر مُد شده بود.
سال ۱۳۸۵ تاسیس کارگاه در جاجرود
در سال ۱۳۸۵ در بخش سیاه سنگ کمی بالاتر از بازار مبل جاجرود یک کارگاه با متراژ ۲۵۰ متر تاسیس کردم.
دلیل تاسیس این کارگاه نزدیک بودن به سایر تولید کننده ها و فروشندگان بزرگ منطقه بازار مبل جاجرود و کمرد بود و در این زمان بود که تقریبا برای تولید تغییر سبک دادم.
نزدیک به ۲ سال روی سبک مبل ابزاری کار کردم که البته به نظرم برای من یک سبک اشتباه بود اما به هر حال بعدها مجددا تغییر سبک دادم، به دلیل دو سال فعالیتی که روی مبل ابزاری داشتم تقریبا شکست اقتصادی خوردم و موجودی مالی ام به صفر رسید که مدتی با کنار گذاشتن کار تولید مبل درگیر پیدا کردن سرمایه مجدد بودم و در سال ۱۳۸۹ مجددا با رویه ای نو و ایده های خلاقانه به کار تولید مبلمان بازگشتم.
شروع دوباره در سیاه سنگ جاجرود
در سال ۱۳۸۹ در یک کارگاه دیگر با انبوهی از تجربه و شکست و پیروزی به منطقه تولیدکنندگان مبل در سیاه سنگ (کمی بالاتر از بازار مبل جاجرود) برگشتم.
تولیدم به سمت و سوی مدل های مبلمان کلاسیک پرطرفدار تر سوق پیدا کرد و بازار نسبتا خوبی داشتم، همچنان کارهایم را به عرضه کنندگان مبلمان در بازار مبل یافت آباد و دلاوران میفروختم.
بهترین اتفاقی که در این سال برای من افتاد، شرکت کردن در نمایشگاه بین المللی مبلمان هافکس سال ۱۳۸۹ بود که به واسطه این نمایشگاه با چند نفر از دیزاینر ها از جمله سرکار خانم نوشین سرودی آشنا شدم و این مساله برای من توانست اتفاقات و تجربیات خوبی را رقم بزند.
ترکیب سبک مدرن و کلاسیک در سال ۱۳۹۰
در سال ۱۳۹۰ سبکی نزدیک به آوانگارد با ترکیبی از کارهای مدرن و کلاسیک را تولید کردم و این زمان پرش اقتصادی مبل گروسی بود.
در سال ۱۳۹۱ در کارخانه فعلی مبل گروسی مستقر شدیم، تا این زمان بیشتر به تولید مدل های مدرن مشغول بودیم و پس از این به سبک اصلی مبل گروسی که همان تولید مبلمان کلاسیک پُرآرایه بود با دید بازتری برگشتیم.
اولین فروشگاه مبلمان گروسی
اولین نمایشگاه مبلمان گروسی در تهران در سال ۱۳۹۲ در طبقه اول بازار مبل کاسپین در یک مغازه ۳۰۰ متری اجاره ای افتتاح شد.
اولین فروشگاه مبل گروسی در یافت آباد
همینطور در سال بعد از آن دومین فروشگاه مبلمان گروسی نیز در بازار مبل یافت آباد را افتتاح کردم که در یکی از شعبات به ارائه مدل های مبل کلاسیک و در دیگری مدل های مبلمان مدرن به نمایش گذاشته شده بود.
دومین فروشگاه مبل گروسی در یافت آباد
فروشگاه مبلمان گروسی در جاجرود در سال ۱۳۹۶ در ۲ شعبه با فاصله حدود ۲ کیلومتر از یکدیگر افتتاح شد.
اشتغال زایی در مبل گروسی
امروز در مبلمان گروسی به صورت مستقیم ۶۰ نفر و بصورت غیر مستقیم ۴۰ نفر مشغول به کار هستند.
تولیدات مبلمان گروسی در سبک کلاسیک شامل ۳۰ سرویس کامل مبلمان پُرآرایه و حدود ۸۰ مدل مبلمان مدرن است.
همینطور نزدیک به ۲۰ مدل انواع بوفه، ویترین، شزلون و لاوست نیز در مجموعه تولیدات گروسی است و چندین مدل محصولات دیگر نیز در حال طراحی است.
کسب مقام اول نمایشگاه هومکس ۲۰۱۹
مبلمان گروسی به طور مستمر در اکثر نمایشگاه های بین المللی مبلمان تهران حضور داشته و از افتخارات مجموعه ما کسب مقام اول در دو شاخه مختلف مبلمان کلاسیک پُرآرایه و همینطور سرویس خواب کلاسیک پُرآرایه در بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی مبل تهران (هومکس ۲۰۱۹) یا هومکس ۱۳۹۸ است.
این نمایشگاه در تاریخ دی ماه ۱۳۹۸ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد و مبلمان گروسی با حضور در سال ۸/۹ این نمایشگاه موفق به کسب مقام اول در دو رشته ذکر شده گشت.
مبلمان گروسی با شرکت دادن محصول بی نظیر و پرمنبت مبل انگلیسی ورسای به عنوان محصول مبلمان مدعی کسب مقام و همینطور سرویس خواب انگلیسی ورسای به عنوان محصول مدعی کسب مقام در شاخه سرویس خواب پُر آرایه موفق به کسب این دو مقام شد.
شعبه ۱ جاجرود ☎ ۷۶۲۶۲۱۲۵
شعبه ۲ جاجرود ☎ ۷۶۲۶۶۵۰۷
شعبه یافت آباد ☎ ۶۶۱۹۳۶۸۷